Üdvözöljük weboldalunkon!
Cégünk, a Metron Hungary Kft. hosszú évek alatt jelentős tapasztalatot halmozott fel a karosszéria- és autófényező berendezések forgalmazása terén. Új és használt eszközök nagy választékával várjuk megrendeléseiket – főképp Olaszországból származó egységekkel állunk vevőink rendelkezésére. Olasz partnereinkkel együttműködve rendszeresen veszünk részt külföldi műhelyek átalakításában, felújításában és felszámolásában, így – amellett, hogy korszerű berendezésekhez tudunk hozzájutni – igen kedvező árak kialakítására nyílik módunk, és megrendelőink segítségére vagyunk az igényeiknek megfelelő finanszírozás kialakításában is.

Fényező - szárítófülkéinket számos méretben és kivitelben kínáljuk, hogy teljes mértékben megfelelhessünk partnereink igényeinek. Kisebb kamráinkban személyautók kényelmes fényezésére van lehetőség, a nagyobbakba akár kisteherautók, nagyobb terepjárók is beférnek, sőt, kamionok, buszok festésére alkalmas méretű kamra is kapható nálunk.

De, hogy a sor másik végét is említsük, kínálunk a szokásos méreteknél jóval kisebb fényezőkamrákat is, melyek az asztalosok körében közkedveltek.
Magától értetődő, hogy a fényezőfülkéket az európai elvárásoknak teljes mértékben megfelelő elszívóberendezésekkel kínáljuk – s a szárítás terén is minden igénynek meg tudunk felelni, hiszen különféle légsebességű hőcserélős, gáz- illetve olajégős szárítóberendezésekkel szerelt kamrák éppúgy találhatók terméklistánkon, mint energiatakarékos, a fényezőkamra oldalfalába szerelt szárító, endotermikus hővel működő egységek, melyeknél az elektromágneses hullámok áthatolnak a festékrétegen, amit felmelegítenek, majd a fémfelületről visszaverődve újra áthaladnak rajta, fokozva a száradást.
Vannak különleges szárítópaneleink, melyek szintén nem a hagyományos infratechnikával működnek, gazdaságos és problémamentes szárítást biztosítanak. Előkészítő helyiségeink télen-nyáron egyaránt üzemeltethetők, akár meleglevegő-befúvással is rendelhetők.

De nem csupán a fényező-szárítókamrák terén igyekszünk megrendelőink minden kívánságát teljesíteni: a BROLLO és ISOMEC szendvicspanelek, burkoló illetve trapézlemezek teljes körű választékával várjuk az építtetőket, és a METRON típusú ipari és lakossági hőszigetelt szekcionált kapukkal is állunk rendelkezésükre.
Forgalmazunk továbbá csavar- és dugattyús kompresszorokat, hűtveszárítókat, légtartályokat, s az ezekhez a berendezésekhez szükséges mikroszűrőket is. Telepítünk és forgalmazunk továbbá teljes elszívórendszereket, elszívófalakat, a legkülönbözőbb technológiák alkalmazásával.

Kínálatunkban ezenfelül megtalálhatók: húzatópadok, különböző emelők, hegesztők, porelszívó egységek, égőfejek, stb.

Keressen minket: festésben, szárításban, lemezben a Metronnal gyorsan célba ér…

Cégünk új továbbá használt karosszéria és autófényeõ ipari berendezések forgalmazásával foglalkozik. Olaszországi partereinkkel együttmûködve számos mûhelyfelszámolásban veszünk részt, így a legkedvezõbb áron és minõségben tudjuk biztosítani berendezéseinket ügyfeleink részére.
Finanszírozás
  Új illetve használt berendezéseinket akár 0% kezdõ részlet befizetéssel elviheti. Bõvebb információt a finanszírozók menüpont alatt talál.  Lemezek, szendvicspanelek
Cégünk legnagyobb olaszországi gyártók kizárólagos forgalmazója. Kínálatunkban egyaránt megtalálható: padlólemez, burkolólemez, trapézlemez, szendvicspanel, kiegészítõk. Árukészletünkben továbbá rendelkezünk 50.000-60.000 négyzetméter 2. osztályú termékkel.
 


Partnereink: Spray Booth, Paint Booths Metron | Lackierkabine Metron | Striekacie Kabiny Metron | Metron Fényezőkamrák | Lakovací Kabiny Metron | Komora za Farbanje Metron | Sprutbox Metron | Kabiny Lakiernicze Metron | Maalauskammiossa Metron | Sprojtekabinen Metron | Spuitcabine Metron | Cabina de Vopsire Metron | Покрасочная Камера

Google Hirdetés Menedzsment, AdWords hirdetés - DevControl