Fényezőkamra - Festőkamra - Használt és új festőfülke

Lackierkabine, lackierbox Rating: 4.6 6292 rates.

Üdvözöljük a METRON fényezőkamrák világában!

Eladő festőkabinok, fényezőfülkék

Cégünk, mely a Metron csoport tagja, 20 éve foglalkozik felületkezelésre szolgáló berendezések forgalmazásával. A hosszú évek alatt jelentős tapasztalatot halmoztunk fel. Berendezéseink kiváló minőségű, környezetkímélő felületkezelést biztosítanak az ipar minden területén (autó, fém, asztalos, stb.).

Több ezer általunk üzembe helyezett berendezés működik kifogástalanul világszerte, amely alátámasztja a Metron csapatának szaktudását és berendezéseinek jó minőségét.

Célunk, hogy költségkímélő és kiváló minőségű technológiai berendezéseket biztosítsunk a folyamatosan változó fényezőipar igényeihez igazodva.

lMetron Hungary fényezőkamra, festőkabin, festőfülkeA Metron fényező-szárítófülkéink úgy lettek kialakítva, hogy Önnek egy megbízható, minimális szerviz igényű, kifogástalan technológiájú munkát, illetve praktikus, struktúrált munkavégzést, tökéletes helykihasználást tudjanak garantálni és megfeleljenek a legmagasabb technikai elvárásoknak, környezetvédelmi előírásoknak.

A kamrák megjelenése impozáns, dekoratív és modern.

A technológiai váltás a fényező és szárító üzemmód között automata zsilipszabályzókkal történik, így jelentős energiamegtakarítás érhető el.
Top minőségű festőkabinok

A vezérlés a legmodernebb elektronikai szerelvényekkel van felszerelve, így a berendezések kezelése egyszerű és megbízható.

A Metron fényező-szárítófülkék tűzvédelmi megfelelőségi tanúsítvánnyal és a következő európai tanúsítványokkal rendelkeznek: CE, ISO, TÜV.

További infomációért kérjük tekintse meg galériánkat és árainkat!


Néhány fotó megépített berendezéseinkről