Pályázati közlemény

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Nemzetgazdasági Minisztérium, mint Támogató által 2015.június 9-én meghirdetett „MIKRO-,KIS-ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK KAPACITÁSBŐVÍTŐ BERUHÁZÁSAINAK TÁMOGATÁSA” című felhívás alapján a Metron Hungary Kft.,mint támogatást igénylő 2015.08.15.napon támogatási kérelmet nyújtott be. A Projekt címe: „ Feldolgozóipari fejlesztés fényezéstechnológiai berendezések, szárító kabin, szárító alagút gyártási kapacitásának bővítése érdekében Szekszárdon, melyet a Támogató GINOP-1.2.2-15-2015-01806 azonosító számon támogatásra alkalmasnak minősítette. A támogatási kérelemben rögzített Projekt elszámolható költségeinek az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő támogatás formájában történő finanszírozása.

A Metron Hungary Kft. 31 972 085 Ft összegű, vissza nem térítendő támogatásra jogosult.
A támogatás mértéke (%-ban) :48,45%
A projekt tényleges befejezési dátuma: 2017.09.30

Cégünk célja, hogy költségkímélő és kiváló minőségű technológiai berendezéseket biztosítsunk a folyamatosan változó fényezőipar igényeihez igazodva.

A GINOP-1.2.2-15-2015-01806 azonosító számon támogatott Feldolgozóipari fejlesztés fényezés technológiai berendezések, szárító kabin, szárító alagút gyártási kapacitásának bővítése érdekében Szekszárdon hajtunk végre beruházást, hogy a megnőtt export igényeket ki tudjuk szolgálni és a megfelelő felületkezelés megtörténhessen. A jelzett berendezés sor, hogy elhelyezésre kerülhessen és a teljes megvásárolandó technológiát letelepíthessük, a jelenlegi csarnokhoz képest a keleti irányban összeszerelő üzem épületrésszel bővülünk.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Metron Hungary Kft.
Cím: 7100 Szekszárd, Keselyüsi út 28.
E-mail: [email protected]
Honlap: www.metronhungary.com
www.ujszechenyiterv.gov.hu

 

Total Page Visits: 1449 - Today Page Visits: 2